;Annonce is een initiatief van Michelle Mathijssen en Francis Mathijssen; een complementair duo met één doel: ondernemers ondersteunen met het maken van een ecologische omslag, zonder te schikken op het gebied van zakelijke ambities.

Het tweetal vond elkaar in de wederzijdse realisatie dat de achterstand op het gebied van verduurzaming in de commerciële sector onnodig is.

;Annonce is gebouwd op de som van aanvullende vaardigheden en uiteenlopende werkervaringen. Michelle is het initiatief van de duurzame verandering, Francis vormt de groene boodschap naar de buitenwereld.

Door het samenvoegen van de gezamenlijke drijfveer en de separate kwaliteiten geloven de zussen dat het aanpassingsvermogen van systeemdenkers op een effectieve manier kan worden beïnvloed.

Het implementeren van een duurzame bedrijfsvoering kan door ;Annonce van A tot Z in uw onderneming worden gerealiseerd. 

Michelle Mathijssen

Michelle ontdekte tijdens haar studententijd dat haar passie en talent ligt in de horeca- en eventbranche. Als jonglerende duizendpoot zijn haar opdrachtgevers en werkervaringen niet op haar eigen ‘poot’ te tellen. Michelle kenmerkt zich als de werknemer die je in het diepe gooit, en zich moeiteloos opvangt. Ze heeft haar mouwen altijd opgestroopt en trekt de kar ongeacht de lading. Haar observerende karakter heeft de basis gelegd voor het advies dat ze ecopreneurs kan meegeven; om met een micro-initiatief, een positieve impact te maken. 

Francis Mathijssen

Francis heeft aan het begin van haar carrière een sprint getrokken die haar op internationaal vlak succes bracht. Haar brede idealistische visie vormt de basis van een constante paradigmatische verschuiving in haar duurzame focus. Met het vertrouwen in de opkomst van Social Enterprises gelooft ze dat consumeren niet meer in contradictie hoeft te staan tot bewust ondernemen. Ze heeft ervaring in de journalistiek, (influencer)marketing, PR, copywriting en social strategie. Met haar ruim inzetbare vaardigheden heeft ze Bachelor leerlingen aan de Hogeschool Fontys in Eindhoven lesgegeven in Public Speaking, Public Affairs, Mediarelaties en Kritisch denken. Momenteel woont Francis in Zweden waar ze een Master of Social Science volgt, gericht op Sustainable Communication aan de Universiteit van Jönköping. Via ;Annonce zet ze haar vaardigheden in om zinvolle organisaties en initiatieven zichtbaar te maken voor de juiste doelgroep.